Accounting Group Sweden AGS Aktiebolag

Stockholms län

Information

Accounting Group Sweden AGS Aktiebolag är ett företag som finns i Stockholm. I Accounting Group Sweden AGS Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Osser, Leif som är född 1938 och har titeln VD, Osser, Leif som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Osser, John Samuel Peter som är född 1970 och har titeln Suppleant, Niemistö, Raija Inkeri som är född 1949 och har titeln Revisor, Raija Niemistö Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Accounting Group Sweden AGS Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Accounting Group Sweden AGS Aktiebolag på telefon 08-6452665.

Bolaget skall bedriva yrkesmässig revision samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Accounting Group Sweden AGS Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Accounting Group Sweden AGS Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Accounting Group Sweden AGS Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Accounting Group Sweden AGS Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Accounting Group Sweden AGS Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Accounting Group Sweden AGS Aktiebolag har 556441-5619 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.