CombiConsult i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter CombiConsult i Stockholm Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar CombiConsult i Stockholm Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

CombiConsult i Stockholm Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1991-11-29 så har CombiConsult i Stockholm Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är CombiConsult i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med CombiConsult i Stockholm Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Pyramidv. 9 C, 169 56, Solna. Vi ni istället prata med CombiConsult i Stockholm Aktiebolag så kan ni göra det på 070-8547075.

Bolaget skall bedriva el- och teleinstallationer, försäljning av tjänster inom el- och telebranschen och konsultationer inom samma område samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Davidsson, Johan Christoffer som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Backström, Nils Anders som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Micael Karl som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Erik Peter som är född 1973 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

CombiConsult i Stockholm Aktiebolag har 556436-9782 som sitt organisationsnummer.