Fotograf Martin Sundström Aktiebolag

Stockholms län

Information

556428-8172 är organisationsnummer för företaget Fotograf Martin Sundström Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fotograf Martin Sundström Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Fotograf Martin Sundström Aktiebolag finns i.

Fotograf Martin Sundström Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-07-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-09-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fotograf Martin Sundström Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Fotograf Martin Sundström Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fotograf Martin Sundström Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fotograf Martin Sundström Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7700659 eller genom brev på följande adress:
PIPERSGATAN 28, 112 28, Stockholm

Bolaget skall bedriva fotografering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fotograf Martin Sundström Aktiebolag och det är Sundström, Martin Herman Guldbrand som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramberg Sundström, Marie Cecilia M som är född 1960 och har titeln Suppleant, Berg, Thomas Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,