Anergu Företagsutveckling AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Anergu Företagsutveckling AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Anergu Företagsutveckling AB är ett av dem. Statusen för Anergu Företagsutveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Anergu Företagsutveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-09-05. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anergu Företagsutveckling AB ska trivas.

Anergu Företagsutveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsulttjänster inom företagsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anergu Företagsutveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Anergu Företagsutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Anergu Företagsutveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5403310.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Anergu Företagsutveckling AB är Källström, Anders Erik Gustav som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Källström, Leif Jonas Fredrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Leif Ebbe Mauritz som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Anergu Företagsutveckling AB har 556427-7316 som sitt organisationsnummer.