Väskor och Handskar i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Väskor och Handskar i Stockholm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Väskor och Handskar i Stockholm AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Väskor och Handskar i Stockholm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Väskor och Handskar i Stockholm AB har haft sedan 1994-01-01. Väskor och Handskar i Stockholm AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Väskor och Handskar i Stockholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stellav. 3, 175 67, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-895983.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Väskor och Handskar i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat.

Väskor och Handskar i Stockholm AB har idag 556426-1112 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Harge, Gunvor Marianne -Harge, Per Ragnar är den som för stunden ansvarar för Väskor och Handskar i Stockholm AB

Bolaget skall bedriva försäljning av väskor och lädervaror samt därmed förenlig verksamhet.

I Väskor och Handskar i Stockholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Harge, Per Ragnar som är född 1947 och har titeln VD, Harge, Per Ragnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Harge, Gunvor Marianne som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Jan Gunnar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sjödin, Claes Olof Thore som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor.