BRING EXPRESS SVERIGE AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns BRING EXPRESS SVERIGE AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. BRING EXPRESS SVERIGE AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

BRING EXPRESS SVERIGE AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556420-3072.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-6951000 alternativt besöka eller skicka post till BRING EXPRESS SVERIGE AB på följande adress Gustavslundsv. 151 E, 167 51, Bromma.

BRING EXPRESS SVERIGE AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I BRING EXPRESS SVERIGE AB så sitter följande personer i styrelsen: , Tscherning, Thomas Gustav Alexander som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall huvudsakligen förmedla bud-, transport-, logistik- och bemanningstjänster samt bedriva viss bud-, transport-, logistik-, och bemanningsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.