Prehendo AB

Stockholms län

Information

Prehendo AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Prehendo AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Prehendo AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Prehendo AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-02-20. Men sedan 1998-01-01 så har Prehendo AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rehnsg. 24, 113 57, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Prehendo AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6733916.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Prehendo AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Prehendo AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva konsultation och utbildning i företags- ekonomi, utveckla och försälja utbildningsmaterial och läromedel i företagsekonomi, bedriva medicinsk konsultation, behandling och utbildning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Prehendo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Prehendo AB och det är följande personer, Glader, Mats Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Glader, Berit Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Johagen, Margareta Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Prehendo AB är 556419-7134.