Larsten Utveckling Aktiebolag

Stockholms län

Information

Larsten Utveckling Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I Larsten Utveckling Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsten, Inger Elisabeth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsten, Bill William som är född 1966 och har titeln Suppleant, Blomkvist, Thomas Gustaf som är född 1953 och har titeln Revisor, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Larsten Utveckling Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Larsten Utveckling Aktiebolag på telefon 08-6537008.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet genom att ge stöd åt företag och organisationer i förändringsprocesser, ledningsutveckling, organisationsutveckling, effektivisering, utbildning, rekrytering, personalarbete, avveckling, konfliktlösning jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Larsten Utveckling Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Larsten Utveckling Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Larsten Utveckling Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Larsten Utveckling Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Larsten Utveckling Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Larsten Utveckling Aktiebolag har 556419-4487 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.