BFO Birgitta Fristedt Odelberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns BFO Birgitta Fristedt Odelberg Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. BFO Birgitta Fristedt Odelberg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

BFO Birgitta Fristedt Odelberg Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-01-27 och har organisationsnummer 556417-2616.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6627712 alternativt besöka eller skicka post till BFO Birgitta Fristedt Odelberg Aktiebolag på följande adress Riddarg. 43, 114 57, Stockholm.

BFO Birgitta Fristedt Odelberg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-27.

I BFO Birgitta Fristedt Odelberg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Odelberg, Carl Olov Bengt som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, fastigheter, konst, antikviteter, patent-, tillverknings- och agenturrättigheter samt verksamhet inom utbildnings- och utredningsområden, journalistiska uppdrag, konsultationer inom finansiella tjänster samt därmed förenlig verksamhet.