Läkarvalet Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Läkarvalet Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Läkarvalet Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Läkarvalet Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Läkarvalet Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-02-08. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Läkarvalet Aktiebolag ska trivas.

Läkarvalet Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva medicinsk läkarpraktik och medicinsk konsultverksamhet, försäljning av blommor, presentartiklar, hälsokost och hygienartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Läkarvalet Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Läkarvalet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Läkarvalet Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6492487.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Läkarvalet Aktiebolag är Thorselius, Lars Sigvard som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorselius, Klas Sigvard som är född 1973 och har titeln Suppleant, Slättås, Olov Anders som är född 1970 och har titeln Revisor, J.A. Revision i Mölndal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Läkarvalet Aktiebolag har 556416-2401 som sitt organisationsnummer.