Civilekonomernas Informations Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Civilekonomernas Informations Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Civilekonomernas Informations Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Civilekonomernas Informations Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556415-6098.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-300250 alternativt besöka eller skicka post till Civilekonomernas Informations Aktiebolag på följande adress Grönviksv. 140, 167 76, Bromma.

Civilekonomernas Informations Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Civilekonomernas Informations Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Folke, Bengt Göran Mikael som är född 1958 och har titeln Suppleant , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva informationsverksamhet, examinationer, försäljning av kurs- litteratur avseende utbildning företrädesvis för civilekonomer, utbildningsverksamhet, förlagsverksamhet, rekryteringsverksamhet, konsultverksamhet inom företagsrådgivning, certifikatsutbildning och ekonomistyrning, handel med värdepapper liksom därmed förenlig verksamhet.