Grafiska Leverantörsföreningen Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

556415-3657 är organisationsnummer för bolaget Grafiska Leverantörsföreningen Service Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grafiska Leverantörsföreningen Service Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Grafiska Leverantörsföreningen Service Aktiebolag finns i.

Grafiska Leverantörsföreningen Service Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grafiska Leverantörsföreningen Service Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Grafiska Leverantörsföreningen Service Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Grafiska Leverantörsföreningen Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Eriksson, Eva Monica

Vill ni komma i kontakt med Grafiska Leverantörsföreningen Service Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-50893800 eller genom brev på följande adress:
Klara N. Kyrkog. 31, 111 22, Stockholm

Bolaget skall driva verksamhet inom den grafiska branschen avseende administration, bokföring, kontorstjänster, utbildning, utställningsverksamhet samt allmän rådgivning till företag verksamma inom den grafiska branschen eller till företag verksammma som leverantörer till denna.

Det finns olika personer som har en koppling med Grafiska Leverantörsföreningen Service Aktiebolag och det är Eriksson, Eva Monica som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Skantze, Lars Jesper som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hahr, Thomas Gunnar Jörgen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Ulf Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Medbo, Anders Magnus som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Oxenstrand, Kenneth Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotÅkerman, Anders Henrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsell, Björn Olov som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln RevisorJohansson, Ulf Peter som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantFinnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor