Svenska Kvalitetsrör Aktiebolag

Stockholms län

Information

556412-8311 är organisationsnummer för företaget Svenska Kvalitetsrör Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svenska Kvalitetsrör Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Svenska Kvalitetsrör Aktiebolag finns i.

Svenska Kvalitetsrör Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-12-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Svenska Kvalitetsrör Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Svenska Kvalitetsrör Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svenska Kvalitetsrör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Svenska Kvalitetsrör Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7109389 eller genom brev på följande adress:
Ängsholmsgränd 26, 127 42, Skärholmen

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med stålrör, kopparrör, rostfria rör och specialrör samt att bedriva därmed sammanhängande konsultverksamhet. Därutöver äger bolaget be- driva härmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svenska Kvalitetsrör Aktiebolag och det är Andersson, Sture Eskil som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Göran Ivan som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,