Scandinavian Art Edition AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Scandinavian Art Edition AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Scandinavian Art Edition AB är ett av dem. Statusen för Scandinavian Art Edition AB är att Bolaget är aktivt.

Scandinavian Art Edition AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Scandinavian Art Edition AB ska trivas.

Scandinavian Art Edition AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska ha till ändamål att bedriva handel samt konsultverksamhet inom konstbranschen, bedriva allmän konsultverksamhet i managementfrågor, bedriva förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scandinavian Art Edition AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Scandinavian Art Edition AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Scandinavian Art Edition AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-71764334.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Scandinavian Art Edition AB är Hansen, Jan Mikael som är född 1953 och har titeln VD, Hansen, Jan Mikael som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Eva Christina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindahl, Eric Hans Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Scandinavian Art Edition AB har 556412-4286 som sitt organisationsnummer.