Slow Fox Produktion Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Slow Fox Produktion Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Slow Fox Produktion Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Slow Fox Produktion Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556412-2512.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-109600 alternativt besöka eller skicka post till Slow Fox Produktion Aktiebolag på följande adress Själagårdsg. 9 C, 111 31, Stockholm.

Slow Fox Produktion Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Slow Fox Produktion Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , von Friedrichs, Gerard Carl Didrik som är född 1924 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva grafisk formgivning, annan publicistisk verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.