Mälarholmen AB

Stockholms län

Information

Mälarholmen AB är ett företag som finns i Stockholm. I Mälarholmen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hardenborg, Jan Gunnar Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Klingemann, Michael Erich Felix som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hardenborg, Anette Rosalie Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mälarholmen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mälarholmen AB på telefon 0171-33210.

Bolaget skall bedriva projekterings- och utredningsverksamhet inom arkitektur samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mälarholmen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mälarholmen AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mälarholmen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mälarholmen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mälarholmen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hardenborg, Jan Gunnar Olof -Klingemann, Michael Erich Felix

Mälarholmen AB har 556412-2157 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.