Mosebacke Snickeri & Inredning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Mosebacke Snickeri & Inredning Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mosebacke Snickeri & Inredning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mosebacke Snickeri & Inredning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mosebacke Snickeri & Inredning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-28. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mosebacke Snickeri & Inredning Aktiebolag ska trivas.

Mosebacke Snickeri & Inredning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra byggnads-, snickeri- och inredningsarbeten samt köp, förvaltning, exploatering och försäljning av fast egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mosebacke Snickeri & Inredning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-01.

Idag är Mosebacke Snickeri & Inredning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Mosebacke Snickeri & Inredning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7760690.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Mosebacke Snickeri & Inredning Aktiebolag är Johansson, Nils Lennart William som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Per-Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson Zingerman, Lee Ann C som är född 1951 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Mosebacke Snickeri & Inredning Aktiebolag har 556412-1647 som sitt organisationsnummer.