Torbjörn Frisö Aktiebolag

Stockholms län

Information

556411-0277 är organisationsnummer för företaget Torbjörn Frisö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torbjörn Frisö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Torbjörn Frisö Aktiebolag finns i.

Torbjörn Frisö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Torbjörn Frisö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Torbjörn Frisö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Torbjörn Frisö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Torbjörn Frisö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8442222 eller genom brev på följande adress:
Stilgjutarv. 1, 129 33, Hägersten

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom organisations- & datautveckling samt import, export och försäljning i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Torbjörn Frisö Aktiebolag och det är Frisö, Bengt Torbjörn som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hämäläinen, Mirja Anneli som är född 1955 och har titeln Suppleant, Jardetun, Per Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,