Advokatfirman Teddy Wallén Aktiebolag

Stockholms län

Information

Advokatfirman Teddy Wallén Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I Advokatfirman Teddy Wallén Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wallén, Per Georg Teddy som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Lars Stefan som är född 1947 och har titeln Suppleant, Kleberg, Anna Margareta Elisabet som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokatfirman Teddy Wallén Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokatfirman Teddy Wallén Aktiebolag på telefon 08-6784000.

Bolaget skall under förutsättning av medgivande av Sveriges advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Idag är Advokatfirman Teddy Wallén Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Advokatfirman Teddy Wallén Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Advokatfirman Teddy Wallén Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Advokatfirman Teddy Wallén Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokatfirman Teddy Wallén Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advokatfirman Teddy Wallén Aktiebolag har 556409-4406 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.