B.None I/E Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och B.None I/E Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och B.None I/E Aktiebolag är ett av dem. Statusen för B.None I/E Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

B.None I/E Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-29. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som B.None I/E Aktiebolag ska trivas.

B.None I/E Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och export av musikinstrument, ädla smycken, kläder, presentartiklar och hälsokost samt smärre konsultverksamhet inom kemi, ekonomi, marknadsföring och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B.None I/E Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är B.None I/E Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med B.None I/E Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med B.None I/E Aktiebolag är Wintzell, Eva Göta Louise som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson Kierkegaard, Eva M Sofie som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

B.None I/E Aktiebolag har 556407-7062 som sitt organisationsnummer.