Vidi Fastighetsutveckling Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Vidi Fastighetsutveckling Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Vidi Fastighetsutveckling Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Vidi Fastighetsutveckling Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1990-11-13 så har Vidi Fastighetsutveckling Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Vidi Fastighetsutveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Vidi Fastighetsutveckling Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storsvängen 6, 129 41, Hägersten. Vi ni istället prata med Vidi Fastighetsutveckling Aktiebolag så kan ni göra det på 08-6195752.

Bolaget skall bedriva konsulterande och annan verksamhet avseende fastighetsutveckling och markexploatering samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Frinnman, Rune Lennart som är född 1939 och har titeln VD, Frinnman, Rune Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Frinnman, Maria Christina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Frinnman, Mats Lennart som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Rune Fritz Valentin som är född 1937 och har titeln Revisor, NRS CARAUDIO som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Frinnman, Maria Christina -Frinnman, Mats Lennart -Frinnman, Rune Lennart .

Vidi Fastighetsutveckling Aktiebolag har 556406-3963 som sitt organisationsnummer.