Rissne Entreprenad AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Rissne Entreprenad AB. Det finns flera verksamheter som liknar Rissne Entreprenad AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Rissne Entreprenad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-09 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1990-09-24 så har Rissne Entreprenad AB varit registrerat och sedan 2002-08-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Rissne Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Rissne Entreprenad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bällsta Gård, 168 64, Bromma. Vi ni istället prata med Rissne Entreprenad AB så kan ni göra det på .

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara byggentreprenad samt konsultverksamhet inom detsamma samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jonas, Anna Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Uikkanen, Mika Richard som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Leif Ebbe Mauritz som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Rissne Entreprenad AB har 556406-3179 som sitt organisationsnummer.