Inovic Golf Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel och försäljning av produkter och tjänster inom främst följande områden, sport- och fritid, presentreklam och konfektion, äga och förvalta aktier, värde- papper och fastigheter samt fastighetsuthyrning, trav- och ridverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Inovic Golf Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Inovic Golf Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1990-09-25 så skapades Inovic Golf Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Inovic Golf Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556406-1223 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Inovic Golf Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Inovic Golf Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-150021 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Inovic Golf Aktiebolag är Flink, Per Arne Torbjörn som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bång, Henrik Martin som är född 1957 och har titeln Suppleant, Elton, Lars Kenneth som är född 1968 och har titeln Revisor, Elton Revision AB som är född och har titeln Revisor, .