MÄLARHÖJDSTANDVÅRDEN SWEDIMA Aktiebolag

Stockholms län

Information

MÄLARHÖJDSTANDVÅRDEN SWEDIMA Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där MÄLARHÖJDSTANDVÅRDEN SWEDIMA Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. MÄLARHÖJDSTANDVÅRDEN SWEDIMA Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket MÄLARHÖJDSTANDVÅRDEN SWEDIMA Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. MÄLARHÖJDSTANDVÅRDEN SWEDIMA Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MÄLARHÖJDSTANDVÅRDEN SWEDIMA Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S:t Mickelsg. 135, 129 44, Hägersten men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är MÄLARHÖJDSTANDVÅRDEN SWEDIMA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

MÄLARHÖJDSTANDVÅRDEN SWEDIMA Aktiebolag har idag 556406-1017 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Engström, Lars Anders Helmer är den som för stunden ansvarar för MÄLARHÖJDSTANDVÅRDEN SWEDIMA Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tandläkarverksamhet samt försäljning av dentalvaror och därmed förenlig verksamhet.

I MÄLARHÖJDSTANDVÅRDEN SWEDIMA Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engström, Lars Anders Helmer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Anneli Elisabet som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jogefalk, Berit Elise Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Östberg, Anders Axel som är född 1943 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .