SL Infrateknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och SL Infrateknik Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och SL Infrateknik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SL Infrateknik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SL Infrateknik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-07-26. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som SL Infrateknik Aktiebolag ska trivas.

SL Infrateknik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla, bygga och underhålla fasta anläggningar för spårtrafik, anskaffa, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SL Infrateknik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är SL Infrateknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med SL Infrateknik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6861600.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Forsberg, Gunnel Maria Christina -Holmberg, Bo Björn -Wetterlöf Ajaxon, Anita Elisabet Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med SL Infrateknik Aktiebolag är von Schantz, Carl Johan Philip som är född 1957 och har titeln Extern VD, Forsberg, Gunnel Maria Christina som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmberg, Bo Björn som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterlöf Ajaxon, Anita Elisabet som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Fredmer, Sven Magnus som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantFagerstedt, Ulf Magnus som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Dahlstrand, Hans Erik Göran som är född 1950 och har titeln Lekmannarevisor, Hansson, Lisbet Gunilla som är född 1944 och har titeln LekmannarevisorJerlinger, Anna Gunilla som är född 1942 och har titeln LekmannarevisorKullgard, Benkt Stig Atterdag som är född 1943 och har titeln LekmannarevisorÖst, Bernt Nils Sune som är född 1936 och har titeln Lekmannarevisor.

SL Infrateknik Aktiebolag har 556402-4684 som sitt organisationsnummer.