Oskarsons Teaterlager Aktiebolag

Stockholms län

Information

556402-1557 är organisationsnummer för bolaget Oskarsons Teaterlager Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oskarsons Teaterlager Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Oskarsons Teaterlager Aktiebolag finns i.

Oskarsons Teaterlager Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-08-29 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Oskarsons Teaterlager Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Oskarsons Teaterlager Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Oskarsons Teaterlager Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Oskarsons Teaterlager Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-4119754 eller genom brev på följande adress:
Kindstug. 8, 111 31, Stockholm

Bolaget skall producera eller genom uppdrag realisera teaterföreställningar och kulturella arrangemang och därmed förenlig verksamhet samt bedriva information- och publicistisk verksamhet avseende kultur i vid bemärkelse liksom att bedriva konsultverksamhet inom dessa områden.

Det finns olika personer som har en koppling med Oskarsons Teaterlager Aktiebolag och det är Oskarson, Peter Otto Henning som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, du Rietz, Gudrun Margareta som är född 1927 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Godkänd revisor Tommy Persson som är född och har titeln Revisor,