STN Förvaltning AB

Stockholms län

Information

556401-2390 är organisationsnummer för företaget STN Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som STN Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som STN Förvaltning AB finns i.

STN Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1990-07-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för STN Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

STN Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för STN Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med STN Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7160490 eller genom brev på följande adress:
Sandbacksg. 3, 116 21, Stockholm

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, förvaltning av värdepapper, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med STN Förvaltning AB och det är Norin, Olle som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Norin Söderström, Eva Christina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Lindholm, Stig Hugo som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor,