Dalringen Förvaltning AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska förvalta och utveckla fastigheter i Gunnebo och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dalringen Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Dalringen Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1990-07-06 så skapades Dalringen Förvaltning AB och företaget är har F-skattsedel Dalringen Förvaltning AB har haft det sedan 1994-01-01.

Dalringen Förvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-16

556400-4694 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Dalringen Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Dalringen Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0490-23714 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dalringen Förvaltning AB är Borg, Brian Per Donald som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolocon, Joan Pascual som är född 1980 och har titeln Suppleant, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .