Randstad AB

Stockholms län

Information

556399-6387 är organisationsnummer för företaget Randstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Randstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Randstad AB finns i.

Randstad AB har varit registrerat sedan 1990-08-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Randstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Randstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Randstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bentzen, Jan -Karlbom, Anita Elisabet -Mickelborg, Henrik -Nidsjö, Daniel -Tiel, Jeroen -Van de Kraats, Robert-Jan -Von der Kerkhof, Petrus Paulus Maria Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Randstad AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6939400 eller genom brev på följande adress:
Rosenlundsg. 9, 118 53, Stockholm

Bolaget skall bedriva personalrekrytering, förvaltning och eller handel med värdepapper, leasing av kontors- och verkstadsmaskiner jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Randstad AB och det är Bentzen, Jan som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Karlbom, Anita Elisabet som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Mickelborg, Henrik som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Nidsjö, Daniel som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Tiel, Jeroen som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Tiel, Jeroen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESVan de Kraats, Robert-Jan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Von der Kerkhof, Petrus Paulus Maria som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorBjelkeby, Marie Anna-Carin som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor