Eeg-Henriksen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Eeg-Henriksen Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Eeg-Henriksen Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Eeg-Henriksen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Eeg-Henriksen Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-06-27. Men sedan 1990-01-01 så har Eeg-Henriksen Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vallg. 3, 170 67, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eeg-Henriksen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6552000.

Stockholm arbetar för att företag som Eeg-Henriksen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eeg-Henriksen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggnads- och anläggningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eeg-Henriksen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eeg-Henriksen Aktiebolag och det är följande personer, Broman, Bengt Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Karin Ann-Sofi som är född 1959 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ehrenborg, Sigrid Helena Elisabet som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Eeg-Henriksen Aktiebolag är 556399-2642.