Förvaltning AB Spinetten

Stockholms län

Information

556398-4755 är organisationsnummer för företaget Förvaltning AB Spinetten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Förvaltning AB Spinetten är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Förvaltning AB Spinetten finns i.

Förvaltning AB Spinetten har varit registrerat sedan 1990-08-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Förvaltning AB Spinetten så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Förvaltning AB Spinetten är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Förvaltning AB Spinetten är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Förvaltning AB Spinetten så kan ni göra det på telefon genom 070-8270883 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva uthyrning av bygg- och anläggningsmaskiner, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Förvaltning AB Spinetten och det är Jonsson, Jonas Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Britt Lillemor som är född 1942 och har titeln Suppleant, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln Revisor, Sundberg, Ted Stellan som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor,