Nordisk Kunskapsakademi Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Nordisk Kunskapsakademi Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Nordisk Kunskapsakademi Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Nordisk Kunskapsakademi Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556398-1009.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7829300 alternativt besöka eller skicka post till Nordisk Kunskapsakademi Aktiebolag på följande adress Linnég. 14, 114 47, Stockholm.

Nordisk Kunskapsakademi Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nordisk Kunskapsakademi Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Harlevi Larsson, Inger Elisabeth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål att bedriva och tillhandahålla friskvård, kompetensutveckling och utbildning i samarbete med enskilda leverantörer, andra samarbetspartner och i egen regi. Även andra verksamheter som främjar hälsa och friskvård kan bedrivas av bolaget liksom butiksförsäljning och serveringsverksamhet. Bolaget ska utveckla ett koncept och varumärke som ska lanseras över hela landet.