Bosquet Park-Consult BNS Aktiebolag

Stockholms län

Information

556397-9029 är organisationsnummer för företaget Bosquet Park-Consult BNS Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bosquet Park-Consult BNS Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Bosquet Park-Consult BNS Aktiebolag finns i.

Bosquet Park-Consult BNS Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bosquet Park-Consult BNS Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bosquet Park-Consult BNS Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bosquet Park-Consult BNS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Stritzke, Klaus Konrad

Vill ni komma i kontakt med Bosquet Park-Consult BNS Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7656042 eller genom brev på följande adress:
Granbacksv. 11, 181 65, Lidingö

Bolaget skall bedriva kulturhistorisk forskning, undersökningar och utlåtande, parkskötselbeskrivningar, restaurering av parker, förmedling av forskningsresultat och specialister och kursverksamhet och symposier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bosquet Park-Consult BNS Aktiebolag och det är Stritzke, Klaus Konrad som är född 1934 och har titeln VD, Stritzke, Klaus Konrad som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Pessler, Karl som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pessler som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Söderström, Nils Stefan Paulus som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor