Riviera - music, sound and post AB

Stockholms län

Information

Riviera - music, sound and post AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Riviera - music, sound and post AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Riviera - music, sound and post AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Riviera - music, sound and post AB har haft sedan 1995-01-01. Riviera - music, sound and post AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Riviera - music, sound and post AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sveav. 52, 111 34, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4404130.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Riviera - music, sound and post AB Privat, ej börsnoterat.

Riviera - music, sound and post AB har idag 556397-6637 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Riviera - music, sound and post AB

Bolaget skall bedriva uthyrning av utrustning och studiolokaler för filmproduktion samt ljudläggning av film och andra audiovisuella media samt därmed förenlig verksamhet.

I Riviera - music, sound and post AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundh, Johan Erik som är född 1964 och har titeln VD, Lundh, Johan Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundh, Hans Urban Jack som är född 1958 och har titeln Suppleant, Potila, Liisa Anne Kristiina som är född 1960 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor, .