Eva Larsson Consulting AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Eva Larsson Consulting AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Eva Larsson Consulting AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Eva Larsson Consulting AB är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556397-1711.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7876209 alternativt besöka eller skicka post till Eva Larsson Consulting AB på följande adress Hammarbyterrassen 24, 0 , Stockholm.

Eva Larsson Consulting AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Eva Larsson Consulting AB så sitter följande personer i styrelsen: , Öberg, Christina Yvonne som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsultativ verksamhet avseende ekonomi och administration samt därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom, värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.