Barnens Bokhandel med Baumgartens Bok & Bild Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Barnens Bokhandel med Baumgartens Bok & Bild Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Barnens Bokhandel med Baumgartens Bok & Bild Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Barnens Bokhandel med Baumgartens Bok & Bild Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Barnens Bokhandel med Baumgartens Bok & Bild Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-07-26. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Barnens Bokhandel med Baumgartens Bok & Bild Aktiebolag ska trivas.

Barnens Bokhandel med Baumgartens Bok & Bild Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-27. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och klubbverksamhet av böcker och multimedia samt konsultverksamhet inom förlagsbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Barnens Bokhandel med Baumgartens Bok & Bild Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Barnens Bokhandel med Baumgartens Bok & Bild Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Barnens Bokhandel med Baumgartens Bok & Bild Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5729717.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Barnens Bokhandel med Baumgartens Bok & Bild Aktiebolag är Lindberg, Marianne Elisabet som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, von Hausswolff von Baumgarten, M som är född 1962 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Barnens Bokhandel med Baumgartens Bok & Bild Aktiebolag har 556395-9823 som sitt organisationsnummer.