Aktiebolaget Micromus

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Aktiebolaget Micromus. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Micromus tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Micromus är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556394-4973.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-920055 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Micromus på följande adress Linnég. 86, 115 23, Stockholm.

Aktiebolaget Micromus är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Micromus så sitter följande personer i styrelsen: , Juto, Erik Alexander som är född 1986 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva sjukvårds- och konsultverksamhet inom medicin och läkemedelsforskning samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenliga verksamheter.