Riksby Elektronik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Riksby Elektronik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Riksby Elektronik Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Riksby Elektronik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Riksby Elektronik Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-04-27. Men sedan 1998-01-01 så har Riksby Elektronik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Författarv. 52, 167 75, Bromma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Riksby Elektronik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Stockholm arbetar för att företag som Riksby Elektronik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Riksby Elektronik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom teleteknikområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Riksby Elektronik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Riksby Elektronik Aktiebolag och det är följande personer, Dahlman, Erik Bengt Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlman, Bengt Åke som är född 1927 och har titeln Suppleant, Wisén, Åke Torsten som är född 1970 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Riksby Elektronik Aktiebolag är 556393-6920.