Riola Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Riola Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Riola Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Riola Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Riola Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-05-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Riola Aktiebolag ska trivas.

Riola Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildning samt rådgivning om och utveckling av administrativa system samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Riola Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Riola Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Riola Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-899093.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Riola Aktiebolag är Ahlford, Lennart Karl Gunnar som är född 1948 och har titeln VD, Ahlford, Lennart Karl Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlford, Ria Christa Elfriede som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölund, Hans-Åke Peter som är född 1948 och har titeln Revisor, HANS SJÖLUND REVISIONSBYRÅ som är född och har titeln Revisor, .

Riola Aktiebolag har 556393-6045 som sitt organisationsnummer.