ÖRJAN PEDERSEN KONSULT Aktiebolag

Stockholms län

Information

ÖRJAN PEDERSEN KONSULT Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I ÖRJAN PEDERSEN KONSULT Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nättermo Pedersen, Christin Lisbeth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Gitte Jessica som är född 1965 och har titeln Suppleant, Pedersen Asp, Lise Josefine som är född 1970 och har titeln Suppleant, Marcelius, Eva Cajsa som är född 1971 och har titeln Revisor, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med ÖRJAN PEDERSEN KONSULT Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ÖRJAN PEDERSEN KONSULT Aktiebolag på telefon 070-5437723.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är ÖRJAN PEDERSEN KONSULT Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

ÖRJAN PEDERSEN KONSULT Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ÖRJAN PEDERSEN KONSULT Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och ÖRJAN PEDERSEN KONSULT Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ÖRJAN PEDERSEN KONSULT Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

ÖRJAN PEDERSEN KONSULT Aktiebolag har 556391-5999 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.