Know IT Aktiebolag (publ).

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Know IT Aktiebolag (publ). är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Know IT Aktiebolag (publ). är ett av dem. Statusen för Know IT Aktiebolag (publ). är att Bolaget är aktivt.

Know IT Aktiebolag (publ). är ett Aktiebolag och skapades 1990-06-14. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Know IT Aktiebolag (publ). ska trivas.

Know IT Aktiebolag (publ). är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva datakonsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Know IT Aktiebolag (publ). är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Know IT Aktiebolag (publ). Publikt bolag och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Know IT Aktiebolag (publ). så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7006600.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Nilsson, Lars Anders i förening med -Nordh, Anders Edvin -Ohlsson, Mats Olof -Olsson, Mats Tore Kristian Firman tecknas i förening av -Nordh, Anders Edvin -Olsson, Mats Tore Kristian Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Know IT Aktiebolag (publ). är Nordh, Anders Edvin som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Ohlsson, Mats Olof som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Nilsson, Lars Anders som är född 1951 och har titeln Extern VD, Olsson, Mats Tore Kristian som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, By, Carl Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Seitola, Jukka-Pekka som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotStenberg, Kerstin Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikström Persson, Anna Kap Soon som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Wrede, Benedict Thomas Wilhelm som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESÅkerström, Ulf Göran Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorWennberg, Lars Ivar som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Know IT Aktiebolag (publ). har 556391-0354 som sitt organisationsnummer.