Salong Simson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Salong Simson Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I Salong Simson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Rune Gustav som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Åsa Margareta Runesdotter som är född 1966 och har titeln Suppleant, Östberg, Anders Axel som är född 1943 och har titeln Revisor, Grull, Marianne Elisabeth som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Salong Simson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Salong Simson Aktiebolag på telefon 08-6674770.

Bolaget skall bedriva frisersalong samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Salong Simson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Salong Simson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Salong Simson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Salong Simson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Salong Simson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Salong Simson Aktiebolag har 556390-9133 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.