Seriline Aktiebolag

Stockholms län

Information

Seriline Aktiebolag är ett företag som finns i Stockholm. I Seriline Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Börjesson, Hans Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Stefan som är född 1961 och har titeln Suppleant, Oppenheimer, Bertil Karl som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Seriline Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Seriline Aktiebolag på telefon 08-7020562.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av system för säkerhetskort. Bolaget skall vidare bedriva utveckling och försäljning av produkter för datasäkerhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Seriline Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Seriline Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Seriline Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Seriline Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Seriline Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Seriline Aktiebolag har 556389-8609 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.