Skeppsbrogruppen Intressenter AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Skeppsbrogruppen Intressenter AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Skeppsbrogruppen Intressenter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Skeppsbrogruppen Intressenter AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556389-8328.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Skeppsbrogruppen Intressenter AB på följande adress Skeppsbron 20, 111 30, Stockholm.

Skeppsbrogruppen Intressenter AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Skeppsbrogruppen Intressenter AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Tivéus, Ulf Albert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , . . . . . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller indirekt genom dotter- eller intressebolag bedriva konsultationer inom skatter och ekonomi, äga och förvalta värdepapper, samt även driva därmed förenlig verksamhet.