Crucial Point Aktiebolag

Stockholms län

Information

Crucial Point Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Crucial Point Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Crucial Point Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Crucial Point Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Crucial Point Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Crucial Point Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sven Vintappares Gränd 3, 111 27, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Crucial Point Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Crucial Point Aktiebolag har idag 556389-2479 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Crucial Point Aktiebolag

Bolaget skall idka handel med konst, producera och försälja konst- och kulturpublikationer, tillhandahålla konsulttjänster inom ekonomi, administration, information och marknadsföring. Bolaget skall äga, förvalta och driva handel med värdepapper. Bolaget skall även äga, hyra ut, förvalta och driva handel med fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Crucial Point Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Selén, Mats Harald Ivar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Odenstrand, Susanne Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .