Regi Research & Strategi AB

Stockholms län

Information

Regi Research & Strategi AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Regi Research & Strategi AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Regi Research & Strategi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Regi Research & Strategi AB har haft sedan 1994-01-01. Regi Research & Strategi AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Regi Research & Strategi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till L. Nyg. 1, 111 28, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6590500.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Regi Research & Strategi AB Privat, ej börsnoterat.

Regi Research & Strategi AB har idag 556388-6653 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Skölfman, Robert Herbert Allan är den som för stunden ansvarar för Regi Research & Strategi AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och försäljning inom områdena marknadsföring och reklam. Bolaget skall även handla med värdepapper, dock ej sådan verksamhet som kräver tillstånd enligt fondkommissionslagen, samt därmed förenlig verksamhet.

I Regi Research & Strategi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skölfman, Robert Herbert Allan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Furchert, Karl Jörgen Marcus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Vårdstedt, Carl Gustav Martin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bender, Birgitta Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Nils Thomas som är född 1969 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.