Programartin Aktiebolag

Stockholms län

Information

Programartin Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Programartin Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Programartin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Programartin Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-03-19. Men sedan 1998-01-01 så har Programartin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Armég. 25, 171 71, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Programartin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7407942.

Stockholm arbetar för att företag som Programartin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Programartin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall idka konsultiv verksamhet inom databranschen, utveckling och försäljning av programvara samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Programartin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Pucher, Martin.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Programartin Aktiebolag och det är följande personer, Pucher, Jörgen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Pucher, Martin som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Domberg, Bror Mats som är född 1962 och har titeln Suppleant, Åström, John Erik som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Programartin Aktiebolag är 556388-1589.