RITDATA I STOCKHOLM Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter RITDATA I STOCKHOLM Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar RITDATA I STOCKHOLM Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

RITDATA I STOCKHOLM Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1990-02-15 så har RITDATA I STOCKHOLM Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är RITDATA I STOCKHOLM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med RITDATA I STOCKHOLM Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vallarev. 26, 183 51, Täby. Vi ni istället prata med RITDATA I STOCKHOLM Aktiebolag så kan ni göra det på 08-229958.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena data, formgivning, hälsa och ekonomi, utöva behandlingar inom hälsa, utbildning inom ekonomi, hälsa, data, äga, förvalta, försälja hälsokost, hälsoprodukter, hård- och mjukvara inom dataområdet, bilar, möbler, fastigheter, aktier, obligationer och andra värdepapper (dock ej verksamhet som stadgas i lag om bankrörelse), ävensom bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag von Elern, Olov Fredrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, von Elern, Karin Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Roland som är född 1953 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

RITDATA I STOCKHOLM Aktiebolag har 556386-3033 som sitt organisationsnummer.