Bakverket AB

Stockholms län

Information

556384-3209 är organisationsnummer för verksamheten Bakverket AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bakverket AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Bakverket AB finns i.

Bakverket AB har varit registrerat sedan 1990-02-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bakverket AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Bakverket AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bakverket AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bakverket AB så kan ni göra det på telefon genom 08-197242 eller genom brev på följande adress:
Gröndalsv. 100, 117 68, Stockholm

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bakverket AB och det är Asmar, Danny George som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, Asmar, Paul som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Osborne Revision AB som är född och har titeln Revisor,