Vendel Data Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Vendel Data Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vendel Data Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Vendel Data Stockholm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Vendel Data Stockholm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-03. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vendel Data Stockholm Aktiebolag ska trivas.

Vendel Data Stockholm Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedrva försäljning av datorsystem samt konsultverksamhet inom data och administration ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vendel Data Stockholm Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Vendel Data Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Vendel Data Stockholm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4475400.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Svensson, Maud Elisabeth Firman tecknas av -Wadenvik, Bengt Gustaf Lennart i förening med -Bernhardsson, Jens Markus Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Vendel Data Stockholm Aktiebolag är Wadenvik, Bengt Gustaf Lennart som är född 1948 och har titeln VD, Wadenvik, Bengt Gustaf Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Maud Elisabeth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bernhardsson, Jens Markus som är född 1979 och har titeln Suppleant, Saiquita Esterling, Carlos som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vendel Data Stockholm Aktiebolag har 556384-0494 som sitt organisationsnummer.